EPA/Maxim Shipenkov
Marija Zaharova

Ukrajina više ne postoji u svojim nekadašnjim granicama i to je činjenica, rekla je danas portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

– Ukrajina više ne postoji u granicama koje smo poznavali. I neće. To je očigledno – rekla je Zaharova u intervjuu za Skaj Njuz Arabija na marginama Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu, piše RIA Novosti.

I predsednik Rusije Vladimir Putin je danas na plenarnoj sednici Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu govorio o Ukrajini, pre svega o istoriji te zemlje.

4 COMMENTS

  1. Ех, тај комунизам. Тако је настала и данашња Хрватска. У Аустро-Угарској су постојале Хрватска, Славонија и Далмација као ПРОВИНЦИЈЕ. Ватикан, уз помоћ комуниста, проглашава то све Хрватском…докле ће то постојати, ЦАР ПУТИН зна!

  2. Postoje i granice razuma. Sto se za mnoge komentare tesko moze da kaze. Spominju se nekakvi carevi koji su se nabrzinu naucili krstiti i verovati, spominju se komunisti koji su u rekordnom roku napravili porusenu zemlju, puno prije od ovih 6 nakaradnih cirkusa od Vardara pa do Triglava.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here