Zamalo se potukli Lukas i Bosanac

0

Drao se na Bosanca jer mu je ovaj rekao da nije kompetentan: Aca Lukas 

 

Naime, članovi žirija su se sukobili zbog prolaska jednog kandidata, a koliko je rasprava bila žučna, govori i činjenica da su se Lukas i Bosanac zamalo potukli.

Kako nam je rekao izvor koji je u tom trenutku bio na snimanju, pevač je izneo svoje mišljenje sa kojim se nije složio Bosanac, napomenuvši da Acin glas ne bi trebalo previše da se uvažava.

– Vi kako hoćete, ali ja se ne slažem da ovaj kandidat prođe. Drugo, ne znam koliko je baš Aca kompetentan da komentariše nečije pevanje – rekao je Bosanac tokom snimanja ovog šoua, nakon čega je Saša Popović ugasio kamere i zatražio pauzu, a pevač je počeo da viče na kompozitora.

 

– Ma ko si, bre, ti? – počeo je da urla Lukas, a onda je nastavio žešćim rečnikom.

– Sad ću da te razbijem. Ko si, bre, ti da meni ovako odgovaraš? Mamlaze – vikao je Lukas na Bosanca, dok su Saša Popović i ostali članovi žirija stali između njih kako ne bi došlo do većeg incidenta.

 

Smatra da Lukas nije kompetentan da komentariše nečije pecvanje: Dragan Stojković Bosanac
 

Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo sa Draganom Stojkovićem Bosancem, koji smatra da između njega i Lukasa nema problema.

 

– Ne, ne, sve je u redu. Nema problema nikakvih – rekao nam je Bosanac, a na pitanje u kakvim je odnosima sa Acom, odgovorio nam je pomalo zbunjeno.

 

– Što pitate? Mislim, OK smo mi, nema problema – bilo je sve što nam je rekao kompozitor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here