Zašto je Tošiću zabranjen ulazak u Mančester?

0

Stop za "Bambija": Zoran Tošić nije bio u sastavu "armejaca" zbog više sile
 

Sportski direktor "armejaca" Roman Babajev rekao je da je šokiran potezom britanskih vlasti i da je ovo smišljen postupak kako bi se onemogućilo igranje Tošića na "Etihadu".

 

"Ovaj potez je nedopustiv i siguran sam da je sve unapred isplanirano, kako Tošić, kao jedan od naših najopasnijih igrača ne bi mogao da igra. Siguran sam da tako nešto ne bi moglo da se dogodi u nekoj drugoj evropskoj zemlji. Žalićemo se UEFA, izjavio je sportski direktor Roman Babajev za "Dejli mejl".

 

Tošića baš neće Mančester

 

On je objasnio u čemu je bio "problem".

 

"Oduzeli su mu i pasoš, što je prvi put u klupskoj istoriji da se u nekoj državi tako nešto desi stranom državljaninu. Migraciona služba je kontaktirana i od strane srpskog konzulata i ruske ambasade, ali su odlučili da mu bude zabranjeno čak i da bude gledalac. Zahtevali su da napusti teritoriju Mančestera pre početka utakmice", objasnio je Babajev.

 

Zanimljivo da je popularni "Bambi" igrao na Ostrvu za Mančester Junajted, ali tada nije imao problema sa vizom. Administrativna greška ili sabotaža Engleza, prosudite sami. Iako nije igrao Tošić, CSKA je na "Etihadu" pobedio Mančester Siti 2:1.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here