Zašto muškarci zaboravljaju Dan zaljubljenih?

0

Online magazin "Kosmopolitan" donosi tri razloga zbog kojih muškarci zaboravljaju ovaj dan.

 

Devojke danima pre Dana zaljubljenih razgovaraju o tom danu. Planiraju šta će obući, kupiti dečku ili kakvo će mu iznenađenje prirediti, ali među muškarcima nema takvih razgovora.

Njih jednostavno treba opomenuti i setiće se, ali tek nakon što ih napadnete što su zaboravili na taj dan.

 

Na samom početku veze muškarci su ti koji planiraju izlaske, romantična iznenađenja i mnoge slične stvari jer im je to u prirodi. Naime, oni se na početku trude da ostave što bolji utisak kako bi savladali ‘konkurenciju’. Ali, kada shvate da su ‘osvojili’ devojku oni se pomalo umore od neprestanog zavođenja, planiranja izlazaka, romantičnih večera ili šetnji, pa se jednostavno opuste. To ne znači da im nije stalo do devojke, ali više ne smatraju bitnim neke, devojkama značajne, datume ili dane kao što je Dan zaljubljenih.

Muškarci teško pokazuju osećanja, a uostalom nijedna žena ne želi muškarca koji će doslovno puzati na kolenima kako bi joj iskazao ljubav. Emocije obično pokažu u trenucima kada baš shvate da im ništa drugo nije preostalo… Tako nešto im je jednostavno u genima. I kada dođe dan, kao što je na primer Dan zaljubljenih, oni se nađu između dve vatre. Da li da ostanu ‘čvrsti’ muškarci koji ne pokazuju emocije ili nazovu svoju devojku, izjave ljubav i obraduju je buketom ruža.

 

Oni, ipak pred 14. februar razmišljaju o tom danu, ali što im se više nameću takve misli oni ih sve odlučnije potiskuju i jednostavno zaborave na Dan zaljubljenih.

 

Ipak, muškarci će vam na potpuno drugačiji način iskazati ljubav. Ne moraju to biti nežne reči ili buket ruža, jer oni znaju da svojim delima pokažu da im je stalo. I to što ih Dan zaljubljenih uopšte ne zanima, ne znači da ne vole svoju devojku.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here