Zašto Nikolić nije dobio diplomu instituta tajkunskih jataka?

0

Fonet/D. A.
Vojislav Šešelj hteo da uruči Nikoliću deset diploma
 

Lider radikala Vojislav Šešelj pokazao je deset navodnih fakultetskih diploma i jedan počasni doktorat univerziteta u Bajčetini, rodnom selu predsednika Srbije, koje je, kako je rekao,Nikolić stekao "regularno i legalno, krvavo i sa mukom".

"Mene je asocijacija privatnih fakulteta Srbije ovlastila da budem danas rektor koji će Tomislavu Nikoliću dodeliti deset novih fakultetskih diploma. Sramota je za Srbiju da Tomislav Nikolić ima
samo jednu fakultetsku diplomu i to ekonomije, nezasluženo jer nijedan ispit nije polagao i zato dodeljujemo deset zasluženih diploma", rekao je Šešelj.

Predsednik SRS je kazao da je Nikolić zaslužio diplomu "izdajničkog fakulteta, poltronskog fakulteta, lopovskog fakulteta, podaničkog fakulteta, prevarantskog fakulteta, diplomu insutituta tajkunskih jataka, fakulteta Dragice Nikolić, pokvarenjačkog fakulteta i hoštaplerskog fakulteta".

"Ove diplome se ne mogu osporavati. Iza svih stoje vrlo ozbiljno položeni ispiti i na kraju dodeljujem mu počasnu diplomu doktora nauka univerziteta u Bajčetini", naveo je Šešelj.

Nakon što mu policija nije dozvolila da priđe Predsedništvu, Šešelj je rekao da su diplome možda ipak trebali da odnesu u Bajčetinu.

On je pitao kako to da u sred radnog dana ne radi pisarnica i da li se to možda Predsedništvo renovira, jer "u zgradi više nema (dovoljno) mesta za familiju Nikolić".

Šešelj je kritikovao vlast zbog smanjenja plata i penzija i politike prema Kosovu i Metohiji i istakao da će radikali srušiti "sadašnji režim".

"Srušićemo mi ovaj režim, ali će nam trebati vojska i policija za Kosovo i Metohiju i streljački vod za one koji prodaju Kosovo", rekao je Šešelj.

Zgradu Predsedništva tokom skupa SRS čuvale su jake policijske snage.

S razglasa radikali su puštali pesme posvećene Vojislavu Šešelju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here