Zašto Rajković ne brani za Srbiju?

0

Predrag Rajković i Boban Bajković
 

Šta je po sredi – niko ne zna. Ili ne želi da saopšti. Čak su i u FSS spremni, navodno, da kazne njegov klub Crvenu zvezdu, iako bi najpre da krivicu svale na pleća igrača.
"Ne želimo da remetimo reprezentaciju pred odlučujuće utakmice. Kad se vratimo u Beograd razmotrićemo slučaj Rajkovića i Veljkovića (štoper Totenhema, prim. au). Imamo mogućnost da kaznimo igrače i klub, mada ne mislim da je Crvena zvezda kriva već sve ukazuje na to da se Rajković nije odazvao pozivu“,rekao je direktor mlađih reprezentativnih selekcija, Savo Milošević, a prenosi SPORTski žurnal.

 

Isti list, međutim, navodi i izjavu Rajkovića koji će verovatno stajati među stativama gola Crvene zvezde u poslednjem kolu šampionata, na gostovanju Vojvodini.
"Želeo sam i da branim za reprezentaciju, kapiten sam i znam koliko je EP u Litvaniji uticalo da dođem u Zvezdu. Istu želju imam i da branim za klub u Novom Sadu kako bih počeo da se spremam za novu sezonu. Problema ne bi bilo da nije bilo odlaganja zbog vanredne situacije. Na kraju mi ni klub nije dozvolio da otputujem za Dablin“, napomenuo je Rajković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here