EPA/Tatyana Zenkovich
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko

Predsednik Belorusije, Aleksandar Lukašenko, još uvek se nije testirao na virus korona, izjavila je Natalija Ejsmont, portparolka predsednika Belorusije za televiziju „Belorusija 1”.

– Za tim nema nikakve potrebe. To je jedini razlog zašto se do sada nije testirao – objasnila je ona za belorusku televiziju.

Prema njenim rečima, Lukašenko živi van grada i tokom dužeg niza godina nije menjao svoje navike. Vodi zdrav način života i ima jak imunitet.

Ejsmont je istakla da se Lukašenko dobro oseća i da zato nema potrebe da uradi test na kovid 19.

Ranije je saopšteno da beloruski predsednik nije bio u samoizolaciji ni nakon što je jednom članu njegovog hokejaškog tima konstatovan virus korona.

Inače,kako je sam Lukašenko ranije izjavio, ima dosta onih koji „imaju pik“ na njegovu zemlju zbog pandemije, jer ona nije želela da uvede režim samoizolacije kao ostale.

2 KOMENTARA

  1. Gospodine predsedniče ili Vi nešto više znate od ostalih ili niste sposobni da racionalno razmišljate. Života nečijeg oca, sestre, majke, deteta su ini životi, a da se desi Vašoj užoj porodici smrt i da preti još nekom iz orodice, onda bi Vas pitao kako bi ste postupali.

    • ovaj tvoj komentar nikakve veze nema zastose on nije testirao …nisam ni ja svako ima pravo da odlucuje o sam sebi a ti kada pises komentar prvo razmisli sta hoces sa tim komentarom da kazes

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime