Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, poražen je u drugom meču grupe na “Adria Turu”, a njegov “trenutak slabosti” iskoristio je u večernjim satima Filip Krajinović, pa će organizator turnira u nedelju morati da vodi veliku borbu protiv Aleksandra Zvereva za potvrdu plasmana u polufinale.

Veliki teniski spektakl Adria Tour otvoren je u petak, a u subotu od 14 časova na teniskim terenima “Novak” odigrani su zvanični mečevi!

Prvi su na teren izašli Dimitrov i Lajović, a Bugarin je slavio sa 2:1 u setovima. Potom su sledili mečevi Tim – Džumhur, koji je Damir predao posle dva gema.

Zatim je Novak Đoković “počistio” sa terena Viktora Troickog sa 2:0, dok je Zverev posle velike borbe pobedio Krajinovića sa 2:1.

Od 19 časova igrao s večernji program gde je Dimitrov naleteo na “minu” Nikolu Milojevića koji je zamenio Džumhura i iznenadio Bugarina pobedivši sa 2:0.

U drugom meču večernjeg programa sastali su se Tim i Lajović, i naš as je namučio Austrijanca i trećeg igrača sveta, pošto je poražen tek posle taj brejka sa 2:1.

Najzanimljiviji meč dana viđen je pred ponoć kada je Filip Krajinović pobedio Novaka Đokovića posle preokreta sa 2:1..

Poslednji meč dana odigrali su Troicki i Zverev Nemački teniser je rutinski dobio prvi set, a zatim i drugi ubedljivo sa 4:1, 4:1

Da podsetimo, mečevi su igrani u dve sesije – od 14 i 19 časova – ali i do četiri dobijena gema u dva seta.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u A grupi turnira “Adria Tour” protiv Nemca Aleksandra Zvereva i zemljaka Viktora Troickog i Filipa Krajinovića.

U grupi B su Austrijanac Dominik Tim, Bugarin Grigor Dimitrov, Srbin Dušan Lajović i pobednik kvalifikacija Damir Džumhur iz Bosne i Hercegovine.

Adria Tour nastavlja se u nedelju, kada se igraju završni mečevi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here