Fudbaleri Voždovca su stekli prednost protiv Partizana u 11. kolu Superlige Srbije posle jedanaesterca, strelac Nemanja Nikolić. 

Golman Partizana Vladimir Stojković je morao da iskoči sa gol-linije na neoprezno poslatu povratnu loptu. Napadač Voždovca Nemanja Nikolić je iskoristio priliku da preseče pas i onda je došlo do kontakta. Glavni sudija je dosudio penal za goste, posle čega mu se iskusni Stojković neprimereno unosio u lice. Besneli su i saigrači, Savo Milošević je imao svašta da kaže, a i publika je krenula sa bacanjem pirotehnike na teren.

Nikolić jeste pao pred Stojkovićem, ali da li je to bilo pre ili posle kontakta, da li ga je Stojković sapleo ili je “prikočio” ostavljamo da samo procenite.

 

Izvor:
Vestionline

3 COMMENTS

  1. nisam neki zagrizen fudbalom, ja pratim pomno tenis i Noleta, ali se iz nedelje u nedelju ponavlja nespretnost golmana Partizana, a onda se odmah dovodi u potanje regularnost?!? Promenite bre ovog isluzenog i nikad dobrog momka nekim koncentrisanim i vaspitanijim momkom, i prvenstvo ce postati zanimljivo i regularno, jer kiksevi koje pravi konstantno davno nisu slucaj nego posledica nekvaliteta! Jos je sramnije kako se ponasaju treneri nasih fudbalera, pa to je daleko od sporta i elementarne kulture sportske bar, pa onda nije ni cudno da nasi igraci napolju dobijaju kartone ko kisu. Sport nije reality ali u Srbiji je sve postalo reality, a fudbaleri su ne retko akteri! Ispade sad da Partizan i kad pobedjuje i kad gubi za kikseve golmana krivi institucije?? Da nije tuzno bilo bi smesno, a ovo konkretno je prekrsaj cist ko suza jer je golman zakasnio a onda onako usput sutnuo igraca, i onda naravno najbezobraznija reakcija i cudjenje? Pustite kadar po kadar i videcete i sami da je igrac za korak pre pomerio loptu a da onda golman startuje na nogu umesto lopte. Kao sto je na derbiju istrcao na loptu iza ledja igraca i opet mu skocio na ledja posle odigrane lopte, … , itd. itd. A trener podgreva nesportsko ponasanje pravdanjem nesposobnosti nekakvim zaverama, pa sto niste dali jos koji gol od onolikih sansi onda vam sudija nista ne bi mogao?? Sport u kome se vrte desetine miliona para, a rezultati beda bedina. Dajte 10% tih para u sportove koji nose slavu Srbije, i koji pisu sportsku istoriju umesto ovih cirkus trenera i cirkus igraca!!

    • Ni ja fudbal ne gledam a pogotovu ne ovaj “naš”, zabole me i za zvezdu i za partizan, al ne mogu ni da ćutim na očuglednu mafijsku otimačinu.
      Izvoli snimak pa proceni: https://twitter.com/FKPartizanBG?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1180917270526210051&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2F7P1dFbwLs%2F
      Komanda od mafije je stigla da zvezda mora da osvoji prvenstvo, pa može da dođu i real i bajern da igraju srpsku ligu – zvezda će opet da bude prvak.
      Da se ja pitam, ukinuo bi fudbal u srbiju. I klupski i reprezentativni! Toliko.

      • bas hvala na snimku, i na komentaru koji je vrv realan potpuno, ne pratim pa ne dajem sudove jer nisam u toku zaista, izbegavam sve forme reality programa a fudbal je kod nas to postao, ko se s kim svalerise i sl. a rezultati cirkus. Ali, evo gledam snimak desetak puta i svaki put vidim da golman staruje na igraca a ne na loptu koja ga je vec prosla bar metar, ajde pogledaj i sam, gledao sam na isti nacin i ono naskakanje sa zvezdom, a posto sam sad malo obratio paznju na detalje, videh i onaj penal za zvezdu gde nije bilo nikakvog kontakta sto ide u prilog tvojoj konstataciji…tvrdim opet samo ono sto i corav vidi, a to je da je fudbal deo reality programa, i da je srece da 10% para koje se peru predje na zdrave sportove koji nam kuju slavu gde bi nam kraj bio..

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here