Youtube/WhoSeeKlapa
Mediteranska priča: Scena iz filma

Film “Živi i zdravi” reditelja Ivana Marinovića počeo je da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Millennium City i Lugner City, kao i odabranih Cineplexx bioskopa širom Austrije. Ovo ostvarenje od nedelje se nalazi i u odabranim Cinemaxx bioskopima širom Nemačke, a od 19. aprila prikazivaće se i u bioskopima u Švajcarskoj.

Film prati mladi par pre i tokom svadbe, a dva dana pre svadbe Dragana odlučuje da ipak ne želi da se uda. Međutim, sve je spremno – rodbina je pozvana, pokloni kupljeni, muzika plaćena, a pršuti isfetani.

Za Lesa, strogu i surovu glavu mladoženjine porodice, nema govora o otkazivanju. Svadba mora da se desi, on svoj obraz pred narodom neće tek tako izgubiti. Zanesen romantičnom idejom o braku i ljubavi, mladoženja Momo se nada da će mlada zaista ostati. Tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom dinamita, kako tradicija i običaji nalažu.

Uloge u ovoj dramskoj komediji na moru igraju Tihana Lazović, Mirjana Joković, Goran Bogdan, Dragana Dabović, Snježana Sinovčić Šiškov, Momčilo Pićurić, Goran Slavić, Dejan Đonović, Nikola Ristanovski, a specijalna gošća je Tamara Dragičević.

Prikazivanje filma u bioskopima Austrije i Nemačke podržano je od strane Creative Europe Media programa Evropske komisije.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here