Vesti
Branko Radovanović, Gerta Valš, Alfred Ecrot, Nada Stojković, Aleksandar Hetjes, Dušan Vidaković i Miodrag Stojković

Miodragu Stojkoviću, predsedniku Centralnog saveta Srba u Hesenu grad Bad Homburg je dodelio zlatnu medalju i zahvalnicu za dugogodisnji rad u lokalnom parlamentu.

U gradiću nadomak Frankfurta, svake godine na kraju zasedanja parlamenta dodeljuju se zahvalnice za dugogodišnji rad u toj instituciji. Ove godine je priznanje dodeljeno Stojkoviću za 30 godina rada u gradskoj skupštini, gde je bio i predsednik Saveta stranaca Bad Homburga.

Zahvalnicu i zlatnu medalju Stojkoviću su uručili Aleksandar Hetjes, gradonačelnik Bad Homburga i dr Alfred Ecrot, predsednik gradske skupštine.

Svečanom zasedanju parlamenta po zahtevu Miodraga Stojkovića, a uz saglasnost Upravnog odbora skupštine, prisustvovali su Branko Radovanović, generalni konzul Srbije u Frankfurtu i Dušan Vidaković, predsednik kompanije Nidda Verlag
, izdavača dnevnog lista “Vesti”.

– Zahvaljujem gradu na priznanju, a od srca želim da zahvalim i gospodi Radovanoviću i Vidakoviću, ne samo što su prisutni ovde, nego za svu dosadašnju njihovu podršku. Hvala i svim građanima koji su imali poverenja u mene i u moj rad. Koristim ovu priliku da čestitam svim Srbima, pravoslavcima predstojeće praznike i želim da ih proslave u zdravlju, slozi i veselju – poručio je Stojković.