Foto: Printscreen
Zorana Mićanović

Pevačica iza koje stoje “Grand” i Mili pokazala je i svoje atribute, a nema ko nije pohvali limeni korset koji je obukla.

Zorana Mićanović pažnju na sebe je privukla učešćem u “Zvezdama Granda”. Iako se prošle sezone nije domogla finala, njen mentor Aleksandar Milić Mili rešio je da je zadrži u svom jatu. Nakon pesme “Sikter”, koja je postigla neverovatan uspeh, pevačica je rešila da se pozabavi i svojim izgledom.

Sa sedamnaest godina, Zorana je postala jedna od najangažovanijih pevačica na privatnim slavljima, a i preuzela je titulu kraljica bakšiša, pa je novac uložila u promenu stajlinga.

Nadogradila je kosu, angažovala stiliste, promenila stil oblačenja i način šminkanja, pa je sada daleko od smerne tinejdžerke. Oni koji su je videli dok je snimala spot za novu pesmu “Poljubi me kada sam…” kažu da je mlada Šapčanka postala prava bomba.

Pevačica iza koje stoje “Grand” i Mili pokazala je i svoje atribute, a nema ko nije pohvali limeni korset koji je obukla. U novom fazonu pevačica je zablistala i pokazala da je spremna na ozbiljne promene. Nema sumnje da njeno vreme tek dolazi jer je trenutno jedna od najtraženijih mladih pevačica na estradi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here