Zunjiga: Dobili smo ozbiljne pretnje

0

 Zunjiga i Nejmar
 

To je medijima otkrio Kamilo Zunjiga senior, podsetivši da je posle Svetskog prvenstva uništen i jedan od mladalačkih snova fudbalera Napolija.
„Kada je 2010. na Marakani igrao protiv Brazila kvalifikacije za Mundijal priznao mi je da mu je želja da jednog dana igra brazilsku ligu. Sada takva mogućnost ne postoji, zarad bezbednosti njega i njegove porodice. Primili smo dosta pretnji posredstvom telefona i elektronske pošte. Kao otac sam zabrinut. Dobili smo neke zaista lude poruke, ozbiljne pretnje, vređaju nas i na rasnoj osnovi“, istakao je Zunjiga senior.

On dodaje da mu smeta život pod stražom. Praktično, porodični dom je pod budnim okom obezbeđenja 24 sata dnevno.
„Nisam zabrinut samo za svog sina, već i za njegovu suprugu i kćerku. Posle svega što se desilo dodeljeno nam je obezbeđenje, ali se nadam da će to biti samo privremena mera i da ćemo se uskoro vratiti normalnom životu. Nejmar je mog sina već oslobodio krivice, a i videlo se da start nije bio nameran. Huan nije nasinik, čak nikada ranije nije igrao prljavo. Svako ko ga krivi ne razume se u fudbal jer su povrede sastavni deo fudbala“, rekao je Kamilo Zunjiga.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here