Žurka u Breninoj kući

0

Grandove emisije koje se budu prikazivale na Prvoj, ekskluzivno će prenositi i bosanska OBN televizija. Gazdarica vodeće muzičke kuće na Balkanu u beloj dugoj toaleti bila je odlično raspoložena i cele večeri nije skidala osmeh sa lica.

 

Ona je sa suprugom Slobodanom – Bobom Živojinovićem i njihovim sinovima otvorila vrata svog doma, koji je za ovu priliku bio posebno dekorisan. Njihovi gosti, među kojima su bili brojni pevači, muzičari, TV lica, menadžeri, kao i glumci, političari i SPORTisti čestitali su na novoj poslovnoj saradnji, a pošto su direktor Granda Saša Popović i čelnici pomenutih TV kuća stavili svoje potpise na ugovore na gala proslavi, upriličen je desetominutni vatromet.

 

Na meniju su bile brojne kulinarske đakonije, kao i torte na nekoliko spratova. Inače, zvanice je zabavljao Skandal bend i Suzana Dinić, nekadašnja članica Bjuti kvinsa. Proslavi su prisustvovali i Goran Bregović, Dragan Bjelogrlić, Kiki Lesendrić, Mlađan Dinkić, Milutin Mrkonjić, Predrag Živković Tozovac…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here