Dvogodišnji ugovor u kasnim večernjim satima potpisao je Džejms Gist (32) i predstavljaće značajno pojačanje Crvene zvezde u narednoj sezoni.

 

Džejms Gist koji igra na pozicijama centra i krilnog centra potpisao je u kasnim večernjim satima u nedelju dvogodišnji ugovor sa crveno-belima i predstavljaće još jedno ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu u takmičarskoj sezoni 2019-2020.

Košarkaš fantastičnih fizičkih predispozicija, koji igra na poziciji centra i krilnog centra, kao igrač se izgradio igrajući uglavnom u evropskim klubovima: italijanskoj Anđeliki Bijela, Lokomotivi Kubanj, Partizanu, Fenerbahčeu, Unikahi, dok je čak šest sezona proveo u Panatinaikosu, sa kojim je osvojio pet nacionalnih prvenstava i šest trofeja Kupa.

– Crvena zvezda ovom prilikom iskazuje veliko zadovoljstvo činjenicom da je Džejms Gist kao veliko ime evropske klupske košarke od inicijalnih kontakata iskazao veliku želju da nastupi u crveno-belom dresu, i prihvati se izazova koji nosi naredna sezona za naš klub – navodi se u saopštenju.

Posle Derika Brauna, Ognjena Kuzmića i Čarlsa Dženkinsa, Gist je četvrto pojačanje crveno-belih. Podsećamo, nove ugovore potpisali su i kapiten Branko Lazić, Filip Čović, Mohamed Faje, Stratos Perperoglu i Ognjen Dobrić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here