Zvezda dovela Stevana Reljića

0

 

"Jedva čekam da obučem dres i da počnem pripreme. Kad me je Adžić prvi put pozvao zaista nisam mogao da verujem da će snovi postati stvarnost. Sada moram da pokažem da nisam došao na Marakanu da bih popunjavao broj", rekao je Reljić.

 

Pre Reljića, Crvenu zvezdu su pojačali Marko Mugoša (Borac), Bojan Đorđević (Novi Pazar), Milan Jeremić (Zemun), Nikola Mikić (Napredak) i Miloš Trifunović.

Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić rekao je da je dovođenje šest novih fudbalera samo doselekcija igračkog kadra.

 

"Možda zvuči mnogo kad se pogleda brojka, ali cilj je napraviti konkurenciju od minimum dva igrača na svakoj poziciji. Time se dobija kvalitet i mogućnost da izdrže ritam sreda – subota koji nas sve očekuje na proleće zbog priprema reprezentacije za Mundijal. Ujedno biće i odlazaka ove zime i igrački kadar će biti na optimalnom broju, po zahtevima šefa struke", rekao je Adžić i dodao:

 

"Nosioci igre ostaju, tu se javljaju imena jednog ili dva igrača koje traže evropski klubovi. što se tiče onih sa manjom minutažom njima ćemo pomoći da više igraju kao pozajmljeni igrači ili da odu dalje, da budu prodati, ali po povoljnim uslovima".

Fudbaleri Crvene zvezde okupljaju se u subotu zbog početka priprema za nastavak sezone.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here