Trener fudbalera Napretka Milan Rogan posle poraza od Crvene zvezde nije skrivao nezadovoljstvo.

– Prvo bih čestitao svim akterima utakmice, nadam se da su gledaoci uživali, mi nismo bili na svom nivou na nivou prethodnih utakmica, Zvezda je domninirala, zaslužila je pobedu, ali ne na ovakav način. I mi imamo porodice i živimo od fudbala, ovo nije prvi put, već treća utakmica… Nismo se obazirali prethodno na neke stvari koje se dešavaju, ali zaboli kada na ovakav način izgubite utakmicu. Ne umanjujem pobedu Zvezde koja je dominirala – rekao je Rogan posle utakmice, pa potom nastavio:

– Iskren sam, Zvezda je i ranije zaslužila pobedu, ali neke stvari zabole, i treba ući u svlačionicu i pogledati igrače u oči, ovo je već treća utakmica da se neke stvari dešavaju, a da smo nemoćni da odreagujemo ni mi sa klupe i igrači, treba još neki ljudi da se zapitaju da i mi imamo porodice, da živimo od ovoga, da treba ponovo da dođu sa nekom ambicijom da igraju fudbal i da predstavljaju Napredak. Ovo je usud našeg posla i ambijenta u kojem radimo. Ne osporavam pobedu Zvezde koja je zaslužena, ali ostaje bol da primite gol u zaostavnom vremenu, ali moramo dalje, nema nam druge.

Rogan je i ranije ukazivao na neke stvari ljudima u upravi svog kluba.

– Ja sam rekao u svlačionici ljudima iz kluba koji su trebali da odreaguju posle utakmice protiv TSC-a, ja to kao trener nemam pravo niti želim, a ovo ostalo videli ste šta se dešavalo protiv TSC-a. Ovo je već treća utakmica, mi smo neke, da ne kažem, marionete, ali… Ali samo da kažem da i ovi momci imaju porodice, da i ovi momci imaju emocije, imaju dušu, samo malo poštovanja.

1 COMMENT

  1. Nije mi jasno što se svi klubovi oštre na Partizana i Zvezdu i samo su oštećeni kada igraju sa njima. Tačno je da sudije greše na utakmicama ali je još gore što sudijama nije omogućeno da sude po savesti. Na sudije vrše pritisak od čistačica kluba koji je domaćin pa do igrača. Pitajte sudije šta im je juče rekao golman partizana u nekoliko navrata. Neka kažu. Ništa lepo (i na terenu, i na putu za svlačionicu, itd). Zanimljivo je da povređene igrače partizana nije imao ko da prebaci do ambulante. Da li je to dozvoljeno u 21.vek? Šepajući su odlazili sa igrališta a električni automobil za oprevoz nige…..

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here