Zvezda potpisala ugovore sa omladincima

0

Sva trojica igrača Ivan Rogač, Marko Dmitrović i Uroš Spajić potpisala su ugovore na tri godine.

 

"Veliko mi je zadovoljstvo što danas imamo priliku da promovišemo jedne od najtalentovanijih igrača iz naše Omladinske škole. Po proceni svih ljudi u klubu, radi se trojici igrača koji u potpunosti zaslužuju da potpišu profesionalni ugovor. Imamo obavezu da Crvenu zvezdu vratimo na prepoznatljiv put ulaganja u mlade igrače. Cilj nam je da prvi tim bude sastavljen iz što većeg broja fudbalera poniklih u našim mlađim kategorijama. U budućnosti ćemo nastaviti sa ovom praksom i potpisivanjem profesionalnih ugovora sa mladim igračima, kako bi mogli da imamo svoje uzdanice koje ćemo zaštititi od menadžera", rekao je sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić.

 

Rogač je rođen 1992. godine, a igra na pozicij štopera. Dmitrović je golman, a rođen je 1992, dok je štoper Spajić godinu dana mlađi.

 

"Presrećan sam i ponosan što sam potpisao profesionalan ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo mi je još veći motiv i podstrek da treniram još više, kako bi što pre zaigrao za prvi tim. Maksimalno ću se truditi da opravdam poverenje koje mi je ukazano", rekao je Spajić.

 

Dmitrović je istakao da je još od malih nogu sanjao da potpiše ugovor sa "crveno-belima".

 

"Zahvalio bih se porodici koja je uvek bila uz mene, kao i svojim prijateljima, trenerima i naravno Upravi, koja mi pružila šansu i priliku da dalje napredujem. Svaki novi dan i trening će predstavljati novi motiv za dalji napredak u karijeri", istakao je Dmitrović.

 

Rogač je dodao da mu se ostvario san i da jedva čeka da zaigra za prvi tim Zvezde.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here