Crvenazvezdafk.com
Terzić i Mijailović

Košarkašica Crvene zvezde Maša Janković i fudbaler Mirko Ivanić izabrani su za najbolje pojedince Sportskog društva Crvena zvezda za 2021. godinu, a njima su priznanja uručena danas na proslavi 77. rođendana crveno-bele porodice.

Na tradicionalnoj svečanosti u Medija centru stadiona “Rajko Mitić”, trener košarkaša Dejan Radonjić proglašen je za najboljeg trenera u SD Crvena zvezda u 2021. godini, dok su fudbaleri, aktuelni šampioni Srbije, najbolji klub ovog društva.

Nagradu za životno delo dobili su Svetozar Mijailović i Dragiša Vučinić, dok je nagrada “Crveno-belo srce” pripala Fondaciji Delije.

Predsednik upravnog odbora SD Crvena zvezda Nebojša Čović čestitao je svim Zvezdašima 77. rođendan i istakao je da 2021. godina bila istorijska, jer su napravljeni istorijski rezultati u teškom vremenu.

– Velike rezultate napravio je džudo, fudbal, košarka… Ovo je prava slika koju šaljemo sa ovom decom, u smilu jedne velike porodice i neČega što je garancija da možemo ponovo da odgovorimo na iskušenja koja nas čekaju. Očekujem da i u sledećoj godini imamo isto tako dobre rezultate. Ove godine osvojili smo 41 trofej. Srešćemo se sa velikim iskušenjima, ne samo sportske prirode, nego i one druge. Moramo da izdržimo svi zajedno i biće lakše ako smo zajedno. Čestitam rođendan, rezultate i idemo dalje. Svi zajedno – rekao je Čović.

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić svim članovima sportskog društva čestitao je na uspesima.

– I naš fudbalski klub ima mnogo razloga za ponos. Ostvarili smo verovatno istorijske rezultate koji će ostati zabeleženi zlatnim slovima u svim monografijama našeg kluba. Osvojili smo četvrtu uzastopnu šampionsku titulu, posle 14 godina uzeli smo “duplu krunu”, peti put uzastopno smo se plasirali u grupnu fazu UEFA takmičenja, a posle 30 godina plasirali smo se u osminu finala evropskih takmičenja. Iskreno se nadam da ćemo i peti put uzastopno osvojiti šampionsku titulu u maju i da ćemo se ponovo radovati – rekao je Terzić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here