Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su danas u zaostaloj utakmici četvrtfinala savladali IMT 3:0 (3:0).

Strelci za crveno-bele bili su Dijego Falćineli u 4, Aleksandar Katai u 11. i Filipo Falko u 21. minutu.

Već u 4. minutu Zvezda je povela. Napada je išao po levoj strani, Ivanić je kratko ostavio loptu Rodiću koji je centrirao, a Falćineli glavom savladao Katića.

Crveno-beli dupliraju prednost u 11. minutu, Katai je izveo slobodan udarac i majstorski savladao Katića.

Desetak minuta kasnije, Ivanić je sjajno proigrao Falka, koji je postigao prvi gol u crveno-belom dresu.

Između dva gola Zvezde veliku priliku imao je Lučić i to posle velike greške Rodića i Degeneka. Lučić je ukrao loptu i šutirao, ali je pogodio spoljni deo mreže.

U nastavku je tempo malo opao, a prvu šansu imao je Falćineli u 63. minutu. Italijan je ušao u kazneni prostor sa leve strane i šutirao, ali je poslao loptu pored stative. IMT je imao priliku i u 78. minutu, kada je Popović krajnjim naporom izbacio loptu u korner posle šuta Ilića, odnosno u 83. minutu kada je Glišić bio zamalo neprecizan iz slobodnog udarca.

Trba izdvojiti još dve situacije pred golom gostiju. Pavkov je pokušao sa dvadesetak metara, ali je Katić bio dobro postavljen, da bi u samom finišu jedan fudbaler IMT-a praktično izbacio loptu sa gol linije.

Ranije su se u polufinali plasirali branilac trofeja Vojvodina, Partizan i Radnik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here