MN Press
Zvezdan Terzić

Crvena zvezda planira da ima svog kandidata na izborima za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, prenosi Telegraf.

Ovako nešto moglo je da se nasluti kada se na poslednjoj Skupštini FSS nije pojavio Zvezdan Terzić kao predstavnik kluba koji je član ovog saziva Skupštine Fudbalskog saveza Srbije.

Na Marakani su Skupštinu koja je održana okarakterisali epitetima “cirkus” i nisu želeli svojim prisustvom da daju legitimitet Skupštini, kao o odlukama koje su donete, a to je novi Statut, kao i da zamena tročlanog Radnog predsedništva na čijem je čelu Nenad Bjeković, a sada su s njim i Tomislav Karadžić i Stanislav Karasi.

U Zvezdi su prelomili da definitivno učestvuju na narednim izborima, jer kako navode, Zvezda već 13 godina ne učestvuje u radu Saveza i to žele da promene, pa će u narednim danima definitivno prelomiti oko kandidata i sa imenom će izaći u javnost.

Kada se na to uzme u obzir da i u trenutnom sazivu FSS postoje dve struje, pa je tako Novica Tončev izdao saopštenje u kojem je isprozivao Nenada Bjekovića i Jovana Šurbatovića, jasno je da nas čeka velika bitka za FSS fotelju do početka izbora, koji su najavljeni za proleće.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here