Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Borac uz Čačka 80:57 i plasirali se u finale plej-ofa Superlige u kojem će se sastati sa Mega Sokerbetom. 

Izabranici Dejana Radonjića su odlično igro i bez većih problema izborili pobedu protiv mlade ekipe Borca. Već na samom startu su napravili prednost od 12:0, koju su praktično održavali čitav meč.

Posebno su šampioni ABA lige bili ubitačni iz tranzicije, dok su promašili dosta otvorenih šuteva koje im je Borac svesno dozvoljavao.

Sa druge strane kod Borca je u prvom poluvremenu najraspoloženiji bio mladi Đorđe Ćurčić koji je sa 10 poena predvodio listu strelaca Čačana. Posle prvih 20 minuta rezultat je bio 31:46.

U drugom poluvremenu viđena je slična slika. Marko Marinović je u poslednjoj deonici na parket pustio mlade snage Borca koji su se hrabro borili protiv daleko iskusnijeg i kvalitetnijeg rivala. Na kraju ubedljivih 57:80.

Kod pobednika najefikasniji su bili Đorđe Ćurčić i Ivan Gavrilović sa 10 poena, dok je u Crvenoj zvezdi najefikasniji bio Ognjen Dobrić sa 16 i Dejan Davidovac sa 12.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here