Foto: MN Press
Duško Tošić

Nakon što je stigla vest da je Rišairo Živković na vratima Crvene zvezde, mladi fudbaler je na Marakani viđen u društvu bivšeg reprezentativca Srbije Duška Tošića koji se takođe sprema za pregovore sa crveno-belima, piše Sportski žurnal.

Supertalentovani krilni napadač Ajaksa poslednjih dana je u fokusu crveno-belih, dogovor je izgleda blizu. Srbin sa holandskim pasošem bio bi veliko pojačanje našeg šampiona.

Postoji šansa i za angažovanje Duška Tošića. Nekadašnji bek reprezentacije Srbije viđen je sinoć na utakmici Crvena zvezda – TSC u društvu Rišaira Živkovića, razgovori sa čelnicima crveno-belih tek slede. Tošić je nedavno napustio Kasimpašu.

To bi bila dva vredna potpisa za srpskog šampiona koje je ostao samo još revanš da potvrdi prolazak u grupnu fazu Lige Evrope nakon 4:0 u prvoj utakmici protiv Kluža.

Tošić je od 2010. do 2012. godine nosio dres Zvezde, a već dve godine se sporadično javljaju informacije da bi mogao da se vrati na Marakanu. Videćemo da li će sada pregovori da uspeju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here