Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
23
Subota 07.05.2011.
05:44
Press A

Počela sezona lova na Srbe u Hrvatskoj!

Sezona lova na srpske turiste i zvanično je otvorena na Hrvatskom primorju, nešto ranije nego prethodnih godina, najviše zbog izliva besa posle presude Gotovini u Hagu. U predgrađu Dubrovnika, u noći između srede i četvrtka, jedan dvadesetogodišnjak pokušao je da zapali automobil Beograđanina Milana S. (44).

Milan S. pokazuje oštećenja na džipu
 

Kada mu to nije pošlo za rukom (i upaljačem), zadovoljio se lomljenjem zadnje šoferšajbne i pokušajem da "overi" i bočna stakla. Naš državljanin vratio u petak sa putovanja, koje mu je, ne krije, preselo. Ne toliko zbog štete na "volvou", koja se procenjuje na najmanje 2.000 evra, koliko zbog osećaja neprijatnosti i nepoželjnosti u Dubrovniku, piše beogradski "Pres".


- Automobil mi je tri dana bio parkiran u ograđenom prostoru u marini. U sredu sam ga parkirao u blizini zgrade jednog prijatelja. Tamo se incident i dogodio. Taj dečko je prišao kolima, obio rezervoar i pokušao da ga zapali. Nije uspeo, pa je dohvatio veliki kamen i počeo da lupa stakla. Uključio se alarm, pa smo ga primetili. Tada se dao u beg - rekao je Milan S. za "Pres", pokazavši oštećeni rezervoar i zadnju "šoferku" zakrpljenu izolir trakom.


Počinilac uhvaćen

Policija je odmah izašla na uviđaj, a zatim je i pronašla počinioca, izvesnog Anta M, protiv koga je podneta prijava.


Neprijatan susret imao je i bračni par iz Beograda, koji je želeo da ostane anoniman. Njih je, dok su šetali Pelješcem, verbalno napala starija meštanka vičući "da odu iz Hrvatske, da im nije mesto tu i da će pozvati sinove da ih oteraju".


Ovi događaji potvrdili su tvrdnje da će haška presuda generalu Anti Gotovini i posledično buđenje nekog novog hrvatskog patriotsko-braniteljskog "proljeća" doprineti netrpeljivosti prema Srbima, makar oni tamo išli da troše gotovinu, pardon keš.

POVEZANE VESTI

Subota 07.05.2011. 05:50
Dobro došli! Zimmer frei! O mama draga, kakvi su ovo idioti!?
Subota 07.05.2011. 09:13
Јел их неко био по ушима да иду тамо !!! Ако ти не поштујеш себе , што би те други поштовали !!! Што би се рекло , ниски пориви или ти пишање уз ветар !!! ЦРВАтска је последња земља где бих летовао !!!
Subota 07.05.2011. 10:13
dali je uopste postojao lovostaj na srbe, u hrvatskoj???nije!!!!!!!!!!!!!!!!! jedina drzava kanibal u svetu je hrvatska drzava.....oprostite, mozda postoje i neka plemena u prasumama amazonije, ili neka u africi....citao sam nesto o tome.....posto je "europa"univerzalna, mora da ima(makar sutra) i jednu kanibal drzavu.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online