Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 02.04.2014.
03:43
Vesti A

"Kada se tata vraća kući?"

Gde mi je tata, gde mi je tata? Kad se tata vraća kući? Je li tate još nema? - ovo su pitanja koja trogodišnji Linkoln Vik svih proteklih dana postavlja svojoj majci Danici, supruzi rudarskog inženjera Pola Viksa, jednog od 227 putnika nestalog aviona Malezija erlajnza.

Danica Viks sa svojim dečacima
 

U intervjuu za emisiju 60 minuta u nedelju uveče, Danica je kazala da je bila u šopingu u Pertu, negde u vreme kada je avion, kako se veruje, pao u Indijski okean, oko 2.000 kilometara daleko od obala Zapadne Australije.

- Bila sam u Pertu sa familijom kada je on nestao u okeanu - kazala je Danica reporteru Čarlsu Vuliju, koji je razgovarao i sa članovima porodica Kati i Boba Loutona iz Brizbejna, koji su, takođe, bili među putnicima.


Dženet Megvajer, Katina sestra, kazala je reporteru da je ona bila vrlo, vrlo nervozna pred put i "pitala svakoga da li je bezbedno sa Malezija erlajnzom, jer nije dovoljno znala o njima".

Pročitajte još

* Porodica i prijatelji kao uteha

* Pol dva puta prevario smrt!


Upitana da li joj je majka, možda, predosećala da će se desiti nešto loše, Katina kći Amanda Louton rekla je:


- Mislim da jeste. I to prilično. Od novembra prošle godine, ona je pričala da loše sanja, da ima košmare, i mi smo je ubeđivali da ne bude luda i brine toliko.
Kati Louton je gubila vid i pretilo joj je da za pet nedelja potpuno oslepi, zato su želeli da pođe na put i vidi svet.

Tamo negde je pao
 


Pol Viks je bio na putu u Mongoliju, gde je trebalo da počne novi posao.


- To je bio njegov posao iz snova - rekla je Danica. - Nikada ga ne bih zaustavljala da ostvari svoj san.


Danica Viks je takođe kazala da joj je "bilo muka" kada je aviokompanija 24. marta članovima porodica poslala poruku u kojoj je stajalo da bismo "mi trebalo da prihvatimo mimo razumne sumnje da je MH370 izgubljen i da niko u avionu nije preživeo".


- Nisam mogla to da prihvatim. Muka mi je bilo, muka od toga da mi neko pošalje SMS poruku i kaže da je mrtav onaj koga volim. To mi je muž, moj ljubljeni muž, otac moje dece, i vi ste mi poslali SMS poruku?!

 

Pol je mislio na nas

Danica navodi da je teši misao da je njen muž na kraju verovatno mislio na nju i svoju decu.
- Iz toga izvlačim neku utehu, tako bi trebalo da bude, da je on u svojim poslednjim momentima mislio na nas.

POVEZANE VESTI

Sreda 02.04.2014. 07:25
nemoj biti tako tuzna mozda bude srece da su svi jos zivi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online