Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Nedelja 13.04.2014.
20:11
Srna A

"Amerika treba da naoruža Ukrajince"

Američki senator Džon Mekejn smatra da bi SAD trebalo da Ukrajincima pošalju naoružanje i uvedu nove sankcije ruskoj ekonomiji radi sprečavanja ruskog širenja u regionu.

Ratoborna retorika američkog senatora: Džon Mekejn (prvi zdesna) u ragovoru sa Arsenijom Jacenjukom i Vitalijim Kličkom (Foto: Arhiva)
 

On je izjavio da je neophodno da SAD deluju mnogo snažnije posle rasta tenzija na istoku Ukrajine.

Mekejn smatra da su nemiri na istoku Ukrajine rezultat neuspeha SAD da "učine bilo šta značajno", pošto je Rusija pripojila Krim, "što je bilo predvidivo". "Ono što se danas dešava, takođe je predvidivo", rekao je Mekejn.

Pročitajte još:

Foto: Ilustracija

* Napad na proruse naredila CIA!

* Hladni rat Rusije i NATO

* NATO (SAD) šalje trupe u Istočnu Evropu

* Ruski zvaničnik poručio SAD: Vežbajte jogu, gledajte TV, manite se Krima

Osim obezbjeđenja dodatnog naoružanja Ukrajincima, Mekejn ističe da SAD i Evropa treba da uvedu veoma ozbiljne sankcije Rusiji.

Ukrajinske snage danas su razmijenile vatru sa profederalnim aktivistima u gradu Slavjansku.

POVEZANE VESTI

Nedelja 13.04.2014. 20:18
Ovaj Džon Mekejn moža da popuši celoj Rusiji. Kad se već napušio Obami od koga je izgubio predsedničke izbore. Voleo bih da u sledećem mandatu pobediš i da udariš na Rusiju, pa da vidiš kako baćuška kara.
Nedelja 13.04.2014. 20:30
Ovaj kreten od senatora stvarno misli da SAD nisu predvidljivi ! Svaki put isti scenario, a mi Srbi smo u njemu bili glavni akteri i to kao loši momci ! Da ga malo podsjetimo na njihovu principjelnost : 1991 sukob na jugoslovenskoj granici, teritorijalna odbraba napada JNA, ubija nenaoružane mladiće, medjunarodna zajednica naravno optužuje JNA i naredjuje joj da se povuče iz Slovenije. Potom slijedi priznavanje Slovenije kao nezavisne države, koja nikada ranije nije ni postojala ! Isti scenario slijedi i u Hrvatskoj, pa BiH, zatim uvodjenje do sada nevidjenih sankcija SRJ, a potom 19 zemalja NATO pakta nemilosrdno bombarduje Srbiju i Crnu Goru, te vojno okupira KiM !
Nedelja 13.04.2014. 21:00
Bogalj i telesni i umni. Jos kao zarobljenik pokazao je kakva je prodana i lazna dusa, posle se prodavao kao junak, a bio je izdajnik. sada je politicki placenik Rotsilda i huskac kada drugi treba da ginu radi njihovih ineteresa.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online