Pexels

Ukoliko postupci vašeg partnera odjednom izgledaju čudno ili sumnjate u njegovu privrženost, trener za razvode Sara Vudvard je tu da vam “otvori oči”.

Ona za “The Sun” otkriva deset stvari koje vaš partner radi, a koje bi mogle da ukažu na to da vas vara.

1. Ne provodi dovoljno vremena sa vama

Nekad niste mogli da se odvojite jedno od drugog, a sada vaš partner sve češće provodi vreme sa prijateljima ili sam? Ako provodite sve manje vremena zajedno, to bi možda moglo da ukaže na preljubu.

2. Fokusiran je na svoj izgled

Ukoliko je vaš partner odjednom počeo da posvećuje veliku pažnju svojoj odeći, a ranije mu to uopšte nije bilo bitno, to bi definitivno mogao biti znak da nije veran.

3. Trening na prvom mestu

Kad se zaljubimo, poželimo da se drugoj osobi predstavimo u najlepšem svetlu. Nova ljubav je najjači motiv za odlazak u teretanu i posvećenost fizičkim aktivnostima. Ukoliko je vaš muškarac odjednom počeo da trenira, možda je razlog neka nova osoba u njegovom životu.

4. Duže radi i češće je odsutan od kuće

Ako je vaš partner iznenada počeo da radi duže i da odlazi na poslovna putovanja, to bi mogao biti znak da se nešto sprema, posebno ako se njegova poslovna uloga nije promenila.

5. Zanima ga gde ćete ići

Još jedan razlog koji bi mogao da vas navede da posumnjate u partnerovu vernost je raspitivanje gde ćete provesti dan dok je on na poslu ili “na piću sa drugarima”.

Naime, ovakva vrsta znatiželje može da bude eliminisanje lokacija koje će vaš muškarac uzeti u razmatranje za odlazak sa novom partnerkom.

6. Postao je tajnovit

Ukoliko se neko u vezi i braku ponaša tajanstveno, to je “crvena zastavica” koju ne bi trebalo ignorisati.

Trener za veze ističe da biti tajnovit nikada nije dobro, a ako vaš muškarac ne ispušta iz ruku mobilni telefon i promenio je lozinku, stvari među vama su već krenule nizbrdo.

7. Vaš intimni život se promenio

Rutina ume da bude ubistvena, ali ako je u vašoj spavaćoj sobi zamrla poslednja iskra intimnosti ili je, pak, vaš muškarac postao previše zainteresovan za vođenje ljubavi, to je takođe “crvena zastavica”.

Žene često greše i veruju da se njihov muškarac iznova zaljubio u njih kad postane previše strastven, ali takvo ponašanje je zapravo velika zabluda – on “samo” pokušava da se opravda što vas vara.

8. Troši više nego obično

Ukoliko su se finansijske navike vašeg muškarca promenile i on troši više nego obično, sumnja da vas vara možda nije bez osnova.

9. Ne govori istinu

Iskrenost je osnov svakog zdravog odnosa. Ukoliko ste uhvatili vašeg partnera da ne govori istinu, a pritom je njegova reakcija bila ljutnja ili bes, uključite sve “unutrašnje senzore”.

Niko ne voli da bude uhvaćen na (ne)delu, makar ono bilo sitno, jer postoji strepnja da ćete ga uhvatiti u nečem mnogo krupnijem…

10. Previše se trudi

Ako se vaš muškarac trudi više nego ikada, to može da bude loš znak. Nikada vam nije kupovao cveće, a sada to često radi? Kupuje vam poklone bez ikakvog razloga, samo da bi vas iznenadio?

Možda tako pokušava da “opere” svoju savest. Krivica zbog nedozvoljene veze može da dovede do toga da muškarac prekomerno kompenzuje u drugim oblastima svog života.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here