Tanjug
Milorad Dodik i Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prihvatio je danas ideju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika da datum održavanja Sabora srpskog naroda bude određen neposredno po okončanju održavanja Generalne skupštine UN i glasanja o rezoluciji o Srebrenici.

Dodik je zatražio od Vučića da Sabor srpskog naroda, Srbije i Srpske, bude održan odmah po usvajanju rezolucije o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN, jer, kako kaže, srpski narod mora da pruži snažan odgovor na najteže moralne, pravne i političke diskvalifikacije koje su protiv njega pripremljene, saopšteno je iz Kabineta predsednika Srbije.

Dodik i Vučić na sastanku u Beogradu razmatrali su sva aktuelna pitanja iz regiona, navodi se u saopštenju.

Vučić je posebno izvestio Dodika o aktivnostima Republike Srbije i njene delegacije u UN povodom predloga Nemačke i drugih velikih sila da se usvoji rezolucija o Srebrenici. Istakao je da je situacija po srpski narod veoma teška i složena, i da je sasvim jasno da će velike zapadne zemlje pokušati da izglasaju rezoluciju, gotovo po svaku cenu.

Dodik je obavestio Vučića o svojoj poseti Ruskoj Federaciji i rezultatima te posete. O svim ekonomskim projektima i drugim vidovima saradnje, Vučić i Dodik razgovaraće 1. maja u Beogradu.

5 COMMENTS

  1. Kad bi nekako Srbija prihvatila ideju Dodika i izašla iz Saveta Evrope u isto odustala od puta ka EU obustavila saradnju sa EU Kompanijama i SAD kompanijama u Srbiji i sve njih otjerao iz države Srbije pridružila se Rusiji Kini i Brix u to bi bilo najbolje za Srbe i budučnost Srbije.

  2. SRBIJA JE KONAČNO NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE…ŽIVELA EVROPSKA UKRAJINA!!!

  3. Ovo sto-postoo nije protiv srpskog narod. I Dodiku i Aci treba Rezolucija radi unutrasnjih problema – i da se svi bave Rezolucijom a ne ekonomijom, koruocijom i njihovim pozicijama.

    Dosla im je Rezolucija ko kec na 10

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here