pixabay.com

Emocije Raka su izuzetno jake, a porodica i kuća su mu ništo najvažnije.

Veoma je saosećajan i empatičan i Raku je odanost najbitnija.

1. Teško ih je prevariti

Rakovi prirodno imaju vrlo istančanu intuiciju i često su na pravom putu kada misle da su na tragu nečega. Vrlo su pažljivi i primećuju i najmanje sitnice, pa da skrivate stvari od njih nije baš dobra ideja.

2. Senzualni su

Oni su vrlo strastveni ljubavnici i mogu se potpuno opustiti u seksu. I ako se nađu s nekim s kim su kompatibilni u krevetu, biće veoma zabavno.

3. Jako su emotivni

Oni su najosećajniji znak Zodijaka i ponekad im je teško da kontrolišu emocije. Njihova osećajnost je vrlo zavodljiva i pokazuje koliko su iskreni, pogotovo u vezama.

4. Zaštitnici su

Umeju da se zauzmu za sebe i neće nikada da dopuste da neko gazi po njima ili njihovim prijateljima. Obožavaju svoje prijatelje i sve će učiniti za njih.

5. Puni su iznenađenja

Imaju puno neočekivanih osobina poput kreativnosti i spontanosti, a uz to su puni ljubavi i brižni.

6. Imaju i negativnih osobina

Rakovi mogu da budu izraziti pesimisti i oni su koji uvek vide čašu napola praznu. Skloni su i promenama raspoloženja i u samo nekoliko sekundi mogu iz krajnje euforije pasti u duboku depresiju.

7. U vezi mogu da budu naporni

U vezama mogu da “guše” partnera i moraju da se potrude da ne ispadnu nametljivi. Najradije bi provodili svaku sekundu s partnerima i teško im je da daju prostora drugoj strani.

8. S kime su kompatibilni u ljubavi

Najbolji izbor za Raka je Škorpija. Jako su kompatibilni i odlično funkcionišu u vezi. Čine dinamičan par s kojim se nije mudro poigravati.

9. Njihov element je voda

Vodeni znakovi su intuitivni, osećajni i empatičani.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here