Kurnjikova reklamira kondome

0

Jedna od najbogatijih teniserki sveta, što je do sada neviđeni paradoks, nikada u karijeri nije osvojila nijednu titulu u WTA turu (3,5 miliona dolara od turnira), ali je svoju lepotu uspela da unovči preko reklama i modelinga. Nekadašnja MIS "belog sporta", sada povremeno igra egzibicione mečeve za ekipu St. Louisa na "Aces of World Team Tennis" šampionatu, a u međuvremenu se bavi i humanitarnim radom.

Kurnjikova je tako prihvatila poziv SZO u akciji koja za cilj ima edukaciju stanovništva na "Crnom kontinentu", koji još uvek ima 90 odsto zaraženih HIV virusom od ukupnog broja u svetu. Ana ce obići nekoliko zemalja i veliki broj gradova. Osim nje, u akciji će učestvovati i mnoge poznate ličnosti iz tih zemalja, a društvo će joj praviti i Tabo Mbeki, nekadašnji predsednik Južnoafričke Republike. Ana je nedavno posetila i Haiti, koji i dalje trpi posledice katastrofalnog zemljotresa.

 

"Bila sam zaista šokirana i uznemirena svime što sam videla. Znam da tamo ljudi žive sa dva dolara dnevno i još ih zadesi ovakva katastrofa. Tamo nema vode, hrane je sve manje…Haićani trenutno ne žive život dostojan čoveka", rekla je Ana.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here