Foto: Instagram/srdjan.predojevic/

Prošlo je više od mesec dana otkako voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević ne vode više jutarnji program na Prvoj televiziji.

Dok Jovana uživa sa porodicom i ne oglašava se previše u medijima, Srđan je našao novi privremeni posao – postao je maneken sa društvenih mreža.

Doskorašnji voditelj postao je promoter jednog brenda muških odela, uglavnom namenjenih za svečane prilike i skoro svakodnevno objavljuje svoje fotke na kojima pozira u odelima.

Predojević je sa ovom firmom potpisao ugovor o saradnji, tako da ne dobija novac po objavljenoj fotki, već je novac dobio za celu kampanju unapred.O kojoj svoti je reč, još uvek je poslovna tajna, ali s obzirom na to da Srđana prati više od 30.000 ljudi na Instagramu, verovatno se dobro opario.

 

9 COMMENTS

  1. Hehehee, pa bas je slatkis pravi, mogao bi i on jos ponesto da radi, naravno sa osobama istog pola.

    • Upravo tako.Od kada se pojavio jedino sto iz njega antiharizmaticno zraci je selo,da se selo ne uvredi.Ovde je prisutan klovn.Mogli su i ministarsko mesto da mu daju.Ostacemo mi uvek “Srbija pod sljivama” zbog ovakvih manekena stasom,pojavom,sarmom.U najboljim godinama je za ovaj posao ali fofuse oseca se olakšanje sto se ne bavi tzv novinarskim poslom vise.Tuga.

  2. Treba žaliti PRAVE NOVINARE, koji su dobili otkaz od alavih, poltrona vlasti i samoživih. Žalim i ove koji se njima smeju!!!

  3. Bio je kul lik a onda je uz KORISTOLJUBIVU JOVANU UMISLIJO DA JE MEGA ZVEZDA.Naručivao je odela , cipele , od tv kuće , drali se na tehničare , kasnili kad požele. Sada mu se ukazala prilika do nosi puno odela i cipela ali TUĐIH.

  4. Ovaj zgembo je smesan i kao pojava sa ovom glavom k’o krtola! Ne zna se zapravo da li je smesniji kao voditelj ili kao maneken!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here