Youtube/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Sara Jo

Iako Sara Jo nije uspela da se izbori da predstavlja našu zemlju na Evroviziji koja će se održati u maju u Torinu, pevačica je privukla dosta pažnje svojim nastupom.

Na jednoj Tviter stranici sada je osvanuo delić atmosfere koji je prethodio njenom izlasku na scenu.

Koreografija koja je pratila njenu numeru “Muškarčina” naišla je na pohvale jednog dela javnosti, dok je drugi pevačici uputio kritike zbog, kako su naveli, previše “razgolićenog” izdanja.

Nema sumnje da je mlada pevačica uložila mnogo truda da njen nastup izgleda “svetski”. Tome svedoči i video koji uveliko kruži društvenim mrežama. Na njemu se vidi Sara Jo samo nekoliko sekundi pre početka svog nastupa na ovogodišnjoj “Pesmi za Evroviziju ’22”.

Ona finalu “Pesme za Evroviziju ’22” završila na drugom mestu, a ubedljivu pobedu odnela je Konstrakta sa pesmom “In Corpore Sano”.

Sara se nije oglašavala nakon finalne večeri, ali je to učinio njen PR, koji je naveo da su zadovoljni činjenicom da su izveli svetski nastup na beogradskoj sceni.

4 COMMENTS

  1. Mnogo bolji scenski nastup kao i sama pesma i muzika u odnosu na prvoplasiranu. Ali treba dodati da jednostavno nije imala to veče sreće.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here