EPA/Boris Pejović
Dritan Abazović

Povodom privođenje biznismena Branislava Brana Mićunovića oglasio se potpredsednik vlade Dritan Abazović i poručio da su mir i bezbednost preduslov svakog napretka i da pred zakonom svi moraju biti jednaki, što, kako je naveo, važi i za Mićunovića.

Abazović je čestitao direktorima i svim pripadnicima Uprave policije i ANB-a na profesionalno obavljenim zadacima.

– Kada preskočimo ograde u našim glavama, bićemo jako uspešna držana – napisao je Abazović na svom fejsbuk profilu.

Žao mu je, kaže, zato što pripadnici Uprave policije i ANB-a nisu Badnji dan proveli sa svojim porodicama, već su bili na radnim mestima.

– Mir i sigurnost preduslov su svakog napretka, a svi građani moraju biti jednaki pred zakonom. To važi i za gospodina Branislava Mićunovića i aktivnosti policije nemaju nikakve veze sa njegovim verskim, nacionalnim ili političkim opredeljenjem, već sa Ustavom i zakonima ove zemlje – poručio je Abazović.

On je svim pravoslavnim vernicima poželio Božić, uz želju “da nas u budućnosti sve više toga spaja, a sve manje toga deli”.

– Neka blagdani podare radost svakoj porodici u Crnoj Gori! Najveće ograde su zapravo u našim glavama. Kada njih jednom preskočimo, bićemo jako uspešna država. Takvu budućnost dugujemo Crnoj Gori! – naveo je Abazović.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime