EPA/Andrej Čukić
Dritan Abazović

Crnogorski premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović najavio je danas da će na vanrednoj sednici vlade i sednici Saveta za nacionalnu bezbednost biti otvoreno pitanje bezbednosti institucija.

Abazović je sa ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem obišao povređene u jučerašnjem napadu bombom u Osnovnom sudu u Podgorici, preneo je crnogorski portal CDM.

– Ono što je u ovom trenutku najvažnije jeste da su svi pacijenti van životne opasnosti. Sva je sreća u nesreći da nakon jučerašnjeg tragičnog događaja nemamo više žrtava – rekao je Abazović nakon posete Kliničkom centru Crne Gore (KCCG).

Prema njegovim rečima, jučerašnji događaj nikako ne može da se stavi u kontekst nekoliko događaja koji su bili ranije, gde je najavljivano aktiviranje eksplozivnih naprava.

– Ovo je izolovan slučaj, radilo se o čoveku koji je imao određene probleme oko kojih je trebalo da se bave sve ostale institucije – naglasio je on.

Na sastanku sa direktorkom Kliničkog centra Ljiljanom Radulović, kom su prisustvovali Zoran Terzić medicinski direktor, Marinko Paunović hirurg i član Odbora direktora i Goran Pešić, direktor Ortopedije, ocenjeno je da su svi pacijenti stabilnog zdravstvenog stanja i van životne opasnosti, saopšteno je iz vlade.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here