Promo
Aca Lukas na Jahorini

Jahorina je sinoć ponovo bila epicentar dobre zabave u regionu! Na velikom prednovogodišnjem koncertu započeta je proslava predstojećih praznika. Uz ovacije, oduševljenje i nastup Igora Vukojevića započeo je dugoočekivani koncert ispunjen hitovima Ace Lukasa.

Publika je imala priliku da uživa u petočasovnom muzičkom spektaklu za koji su bili zaduženi poznati pevači. Otpevavši neke od svoji najpoznatijih hitova Lukas je doveo atmosferu do usijanja a provod je trajao do kasnih večernjih časova. Lukas je zahvalio publici na izvanrednoj noći i dok su zajednički pevali svi u glas obećao je da će posetu Jahorini sigurno ponoviti i u narednom periodu.

Na Jahorini je tokom prethodnih par dana pojačanim intenzitetom padao sneg i u kombinaciji sa sistemom osnežavanja koji je konstantno u pogonu formiran je snežni prekrivač od 30cm. Iz Olimpijskog centra Jahorina su najavili dobro skijanje i zahvalili se posetiocima na 100% popunjenosti smeštajnih kapaciteta.

Već sada je najavljen sledeći veliki koncert i to za proslavu Pravoslavne nove godine, 13. januara 2020. godine sa početkom u 20 časova, kada će goste Jahorine zabavljati Darko Lazić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here