Slavna pevačica Adele sinoć se pojavila u Los Angelesu na rođendanskoj proslavi repera Drejka i okupljene oduševila novim izgledom. Zabljesnula je u dugoj crnoj haljini i otkrila novu figuru za koju je dobila čitav niz pozitivnih komentara.

Naime, ove godine ova pevačica je podnela papire za razvod braka, a tugu zbog prekida ne leči pisanjem pesama kao nekad, već napornim vežbanjem, što se da primetiti.

Planetarno popularna pevačica Adele pojavila se sinoć na proslavi 33. rođendana kolege Drejka koja je doržana u Holivudu, a njen izgled izazvao je salve komentara i reakcija.

Naime, pevačica je obukla crnu dugu haljinu od pliša i pokazala novu liniju, a mnogi su primetili kako izgleda mršavije no ikad. Za njenu novu liniju zaslužni su sati vežbanja, a posebno uživa u pilatesu.

Početkom ove godine brojne je obožavatelje iznenadila vest kako se rastaje od supruga Simona Koneckog s kojim ima i šestogodišnjeg sina Angela. Dok joj je prethodni raspad veze i pesme koje su proizašle nadahnute njime doneo svetsku slavu, 31-godišnjakinja se ovoga puta nije odlučila da tugu pretvori u stihove već je prionula na vežbanje i sada ima poptuno drugi cilj.

Tako je svoju poslednju objavu na Instagramu popratila fotografijom s proslave i opisom:

– Nekad sam plakala, sada se samo znojim, aludirajući pritom na svoju novopronađenu strast. Njena telesna transformacija naišla je na niz pozitivnih komentara zagriženih obožavatelja, ali i kolega.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here