Predsednik Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine Alija Fatić žestoko je regao na najavu odigravanja prijateljske utakmice odbojkašica Srbije i Azerbejdžana na Palama i poručio da će, ako se to zaista desi, selekcija BiH tražiti da igra u Novom Pazaru protiv Kosova ili Turske.

– Niko nas nije kontaktirao, niti smo mi dali bilo kakvu saglasnost. Ja sam predsednik Saveza za celu BiH i tako se ponašam. Imam odličnu saradnju s klubovima iz RS, ali ovo što sada stiže iz Srbije nije dobra stvar – izjavio je Fatić.

On je dodao da OSBiH neće dati saglasnost, ali i ukoliko se utakmica odigra, spremiti odgovor.

– Ukoliko se ta utakmica odigra, mi ćemo zakazati utakmicu u Novom Pazaru protiv Kosova ili možda Turske. Da vidimo kako će se tada osećati Zoran Gajić i Odbojkaški savez Srbije koji nam se uopšte nije javio – poručio je Fatić.

Odbojkašice Srbije biće na pripremama na Palama od 4. do 18. jula i zakazale su prijateljsku utakmicu protiv Azerbejdžana.

To nije prvi put, pošto su prošle godine u Republici Srpskoj, u Banjaluci, odigrale utakmicu protiv Bugarske, s tim da tada nije bilo „zamerki“ iz Odbojkaškog saveza BiH.

Izvor:

Vestionline, Tanjug

1 KOMENTAR

  1. Mozeze Mujo ali samo ako federacija bide „samostalna“ pa vi i hrvati igrajte sa bracim iz turske i albanije koliko god vam je volja …

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime