ATAImages
Amadeus bend

“Amadeus bend” čiji je bubnjar Bojan Zlatanović Tokan preminuo od korone pre samo šest dana, zatrpani su ponudama za novog člana!?

O svemu ovome je izvestio gitarista Milan Kordulup na svom Fejsbuk postu:

– Dragi bubnjari, kolege, prijatelji i rodbino talentovanih bubnjara,molim vas da se ne nudite za Tokanovo mesto, pustite nas da ožalimo brata kako dolikuje! Imajte malo empatije i uviđavnosti za emotivno stanje u kome se nalazimo i dozvolite da prođe vreme i da bar malo zacele žive rane zbog preranog odlaska našeg druga. Ne znam otkud nekom ideja da predloži sebe za mesto novog bubnjara?! Taj neko bi trebalo prvenstveno da zna da se mesto u “Amadeusu” ne dobija po preporučivanju samog sebe u ovako teškom trenutku, naprotiv, to samo govori koliko su bezosećajni i nekvalitetni ljudi, a takvima nikada neće biti mesto u bendu, napisao je on i dodao:

– P. S. “Drugari” bubnjari i oni koji imaju baš nekog ko je za nas, kojih nema godinama da se jave i pitaju za zdravlje dok smo živi -nema potrebe da se iznenada i svakodnevno interesuju za naše zdravlje. Trebalo bi da znate da muzičari koji su dugo “na terenu” uglavnom imaju razvijenu socijalnu inteligenciju i da čitaju vaše namere. Ukoliko nastavite sa nepristojnim ponudama, biću prinuđen da iste i javno objavim, pa razmislite ko će vas posle toga ikad zvati za posao, kafu…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here