Anita, drži se anđele!

0

Najlepši dar: Anita Balaž
 
 

Iako je bila na listi čekanja, što obično podrazumeva i mesece, na novo srce čekala je samo desetak dana. Složeni zahvat trajao je nekoliko sati, a 29. avgusta Aniti su svi čestitali 13. rođendan. I novi početak.

Tim povodom javila se Humanitarnom mostu toplom porukom naša čitateljka i iznad svega plemenita Nina Ljiljak iz Melburna u želji da se i sama priključi ovom lepom događaju:

 

Prvi korak

Anita je prvi pacijent iz Srbije čije lečenje će snositi Republički fond za zdravstveno osiguranje, dok su do sada roditelji bolesne dece koja čekaju na transplantaciju srca sami prikupljali novac. Bitka za mnogu decu je izgubljena, ali čini se da je lekcija naučena, pa je Srbija učinila prvi korak da spase jedan mladi život.

 

"Želim Aniti svu sreću ovoga sveta, što brži oporavak i dolazak kući. Molim vas isporučite moju malu donaciju od 200 AUD ovoj heroini da kupi slatko medeno srce i da što pre ozdravi…" napisala je naša donatorka, a "Vesti" se pridružuju porukom njenih prijatelja s Fejsbuka: "Srećno, lepotice.., Srećno anđele…!" 

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here