EPA/Mikhail Tereschenko
Vladimir Putin

Većina Rusa (85 odsto) koji su pratili obraćanje ruskog predsednika Vladimira Putina Saveznoj skupštini veruje da on ima jasan plan, pokazuju rezultati ankete Ruskog centra za istraživanje javnog mnjenja (VCIOM).

Prema anketi, 80 odsto Rusa je donekle svesno predsednikove poruke, od kojih 40 odsto dobro zna o čemu je predsednik govorio.

Obraćajući se Saveznoj skupštini, Putin je jasno izrazio svoje viđenje strateških pravaca razvoja zemlje, smatra 85 odsto ispitanika, prenose RIA Novosti.

Takođe, više od polovine Rusa (51%) je navelo da im se dopada sve u vezi sa predsednikovom porukom.

Telefonsko istraživanje “VCIOM-Sputnjika” sprovedeno je u petak na uzorku od 1.600 građana Rusije starijih od 18 godina.

1 COMMENT

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here