Foto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Legendarni francuski fudbaler Tijeri Anri govorio je o nešto slabijim partijama Lionela Mesija u PSŽ-u i rekao da je emotivni šok uticao na to.

Mesi se definitivno nije najbolje uklopio u tim iz Pariza, što govore i znatno slabije partije od onih na koje nas je Argentinac navikao.

Iako je PSŽ sklopio jedan od najjačih timova u istoriji fudbala, još uvek se stiče utisak da nisu dovoljno “kliknuli” i da mnogo stvari u Parizu ne štimaju.

Legendarni francuski fudbaler Tijeri Anri rekao je za L’ekip da je na Argentinca u velikoj meri uticao rastanak sa Barselonom.

– Kada je Leo plakao na konferenciji povodom odlaska iz Barselone, to sigurno nije bio deo nekog plana ili trika. Kada mislite da nikada nećete napustiti neko mesto, a to se iznenada desi, stvori se emotivni šok koji u velikoj meri može uticati na vas – rekao je Anri.

– Ljudi govore da Mesi ima sve što mu je potrebno u Parizu i da mora biti u redu, ali stvar nije tako jednostavna – dodaje Anri.

Nekadašnji Mesijev saigrač, našao se u sličnoj situaciji, kada je napustio Arsenal i pridružio se Barseloni.

– Kada sam odlazio iz Arsenala, bile su mi potrebne godine da bi se dobro osećao. Došao sam u Barselonu povređen, razvodio sam se, morao da naučim novi jezik i sistem. Kada sve to pomešate, jednostavno mora da se odrazi na vas – zaključio je najbolji napadač u istoriji Francuske.

Priliku da popravi utisak o svojim nastupima za PSŽ, Mesi će imati večeras protiv Reala u Madridu u okviru revanš meča osmine finala Lige šampiona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here