Antić produžio ugovor do 2012.

0

 

Nakon uspeha u kvalifikacijama za prvenstvo sveta, kada je naša reprezentacija osvojila prvo mesto u grupi ispred Francuske, obnavljanje ugovora sa trofejnim trenerom bio je očekivan i logičn potez.

 

Tako će Radomir Antić predvoditi "orlove" i u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, koje će 2012. godine biti održano u Poljskoj i Ukrajini.
 

"Ovo je znak velikog poverenja i nadam se da ćemo ja i igrači koje vodim uspeti da ga opravdamo" rekao je posle potpisivanja ugovora Antić, a onda dodao:

 

"Uzeo sam ovog Zakumija, ovog leoparda, nadajući se da neće da nas ujede, već da ga pripitomimo. Uradićemo sve da naši ‘orlovi’, još više rašire krila. Budite sigurni da ćemo u Africi biti na nivou naših zahteva, naših želja i našeg naroda. Siguran sam da ćemo na Mundijalu biti pravi, biti Srbi", dodao je Antić.
 

Predsednik FSS Tomislav Karadžić je rekao da je potpisivanjem novog ugovora nacionalni savez nastavio posao koji je zajedno sa Antićem započet pre skoro godinu i po dana.

"Saradnja se nastavlja na obostrano zadovoljstvo i trajaće do kraja kvalifikacija ili našeg učešća na završnom turniru prvenstva Evrope", rekao je Karadžić.

Antić je danas dobio "Zlatnu loptu" za najboljeg trenera, a fudbaler CSKA iz Moskve Miloš Krasić proglašen je za najboljeg igrača Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here