Aranžmani za Beč

0

Agencija “Travellino” u svojoj ponudi ima aranžman za glavni grad Austrije koji iznosi 109 eura. U cenu aranžmana su uračunati prevoz autobusom, 2 noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice, razgledanje Beča u pratnji stručnog vodiča I troškovi vođstva I organizacija putovanja.

Ako budete želeli da obiđete dvorac Schönbrunn ili da večerate u nacionalnom restoranu to će vas stajati 20 odnosno 25 evra.

 

Turistička agencija “Klio Putovanja” su svoj aranžan vezan za prestonicu Austrije bazirali na obilasku Beča. Među brojnim muzejima, umetničkim paviljonima i galerijama, najviše prostora dali su dvorcu Šenbrunn (ulaznica je 15 evra) i muzeju Albertina, sa specijalnom postavkom Jakoba & Rudolfa von Alta “Po naređenju imperatora" (ulaznica 10 evra) .

 

Radi se naime o ukupno 226 od 300 dela, akvarel tehnike nastalih u periodu između 1835. i revolucionarne 1848. godine, kada je abdicirao Ferdinand I Habsburg.Ova agencija vam predlaže da obavezno posetite dvorac Belvedere (ulaznica košta 10 evra) kao i ostale znamenite paviljone kompozitora, slikara i naučnika.

 

U cenu aranžmana od 175 evra je uključeno: prevoz modernim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima, DVD, audio oprema,) 3 noćenja sa doručkomu hotelu sa tri zvezdice, pratioca grupe za vreme putovanja i lokalnog vodiča u Beču.

 

Kontiki nema klasičnu ponudu za Dan zaljubljenih ali imaju takozvani vikend u Beču. Polazak je 12.3. a povratak 14.3.

 

Cena aranžmana je 150 evra a za to dobijate prevoz luksuznim autobusom (klima,TV), smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu Ananas (četiri zvezdice), na bazi noćenja sa doručkom po principu švedskog stola, razgledanje grada sa stručnim vodičem prema programu, međunarodno zdravstveno osiguranje, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

 

Unis Tours je kao I mnoge agencije uvrstila u svoju ponudu aranžman za Dan zaljubljenih u Beču. Oni vam pružaju mogućnost da tamo ostanete 5 dana po ceni od 139 evra. Za to ćete dobiti 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu sa tri zvezdice, prevoz, obilazaka grada.

 

Sherry Travell vam nudi takođe 5 dana u Beču za Dan zaljubljenih po ceni od 139 evra a za to ćete dobiti dva noćenja sa doručkom (švedski sto), prevoz autobusom, razgledanje grada.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here