Aranžmani za Veneciju

0

Putnik vam nudi da po ceno id 169 evra po osobi provedete 5 dana u Veneciji i prisustvujete karnevalu u tom gradu. U cenu je uračunat prevoz, boravak u hotelu sa tri zvezdice, dva noćenja sa doručkom. Bićete u prilici da razgledate Veneciju i da se upoznate sa njenim najzačajnijim znametitostima poput Trga sv. Marka, mosta Uzdaha i Duždeve palate.

 

Kontiki je takođe u svoju ponudu uvrstio boravak u Veneciji u kome se ove godine održava još jedan karneval. Aranžman po ceni od 270 evra po osobi podrazumeva prevoz autobusom na navedenoj relaciji, smeštaj u hotelu kategorije tri zvezdice u Lido di Jesolu na bazi 4 polupansiona, u dvokrevetnim sobama, međunarodno zdravstveno osiguranje, usluge vodiča, razgledanje prema programu i troškovi organizovanja putovanja.

 

Turistička agencija "Galaktiko“ vam nudi da po ceni od 140 evra po osobi provedete Dan zaljubljenih u Veneciji. Provešćete u ovom predivnom gradu 5 dana a u cenu aranžmana je uračunato: prevoz turističkim autobusom (klima, audio i DVD, navigacija) dva noćenja sa doručkom u hotelu Atene sa tri zvezdice, vodič za vreme putovanja, lokalni vodič u Veneciji I obilaske prema opisu programa

 

Fantast Tourist vam nudi da provedete pet dana u Veneciji sa dva noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice u letovalištu Lido di Jezolo po ceni od 169 evra po osobi. U cenu aranžmana je uračunat I prevoz autbusom kao I panoramsko razgledane grada na srpskom jeziku. U agenciji su napomenuli I to da u Italiji ne pridaju veći značaj doručku, pa se u većini hotela kontinentalni doručak služi kao sladak, a sastoji se od kafe-čaja, putera-margarina, džemova.

 

Mediterraneo Travel vas vodi u Veneciju za Dan zaljubljenih po ceni od 129 evra po osobi. Aranžman uključuju 4 dana, prevoz turističkim autobusom (audio,video A/C, WC) ili mini busom na navedenoj relaciji dva noćenja u Lido di Jesolu u hotelu sa tri zvezdice na bazi noćenja sa doručkom (doručak kontinentalni), usluge vodiča, predstavnika agencije tokom putovanja I agencijske usluge.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here