Aranžmani za Prag

Tranšped Tours vas po izuzetno povoljnoj ceni od samo 99 evra po osobi vodi 5 dana u Prag za Dan zaljubljenih. Za ovu cenu bićete smešteni u hotelu Slavija sa tri zvezdice (ili u nekom drugom hotelu iste kategorije) na bazi 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama.

 

U cenu je uračunato I razgledanje Bratislave u pratnji vodiča – pratioca, razgledanje Praga u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku, usluga vodiča – pratioca tokom putovanja I troškovi organizacije putovanja.

 

Belvi Travel ima sličnu ponudu. I oni vas vode u Prag za Dan zaljubljenih po ceni od samo 99 evra, 5 dana, autobusom. Odsešćete u hotelu sa tri zvezdice koji se nalazi u ulici Vladivostocka pored stadiona i sportskog centra Slavia. Do centra Praga se stiže za oko 20 min odličnom tramvajskom vezom. Hotel raspolaže sa dva restorana, snek barom i prostranim lobijem.

 

Ako želite da odene na izlet u Karlove Vari to će vas stajati 25 evra po osobi, dok će vas krstarenje Vltavom od dva časa uz večeru koštati 20 evra po osobi.

 

Plana Tours je još jedna turistička agencija koja vas za nepunih 100 evra (99 evra je cena aranžmana) vodi u Prag za Dan zaljubljenih I to isto 5 dana. U okviru ovog aranžmana dobijate prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, TV, dvd), smeštaj u Pragu u hotelu Olympik Tristar (tri zvezdice) na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto), razgledanja i obilaske prema programu, usluge lokalnog vodiča za razgledanje Praga, usluge pratioca grupe tokom putovanja, agencijske usluge.

 

Hotel Olympik Tristar se nalazi u blizini metro stanice “Invalidovna” od koje žutom metro linijom do centra treba 8 minuta ili 4 metro stanice. Svaka soba ima kupatilo, SATTV, telefon, radio, sef i minibar.

 

Ako ste zainteresovani za neke od fakultativnih izleta to će vas dodatno koštati 35 evra (za posetu Drezdenu) odnosno 10 evra (za Vožnju brodom po Vltavi).

 

Calypso Tours vas I vašu voljenu osobu vodi 5 dana u Prag kako biste tamo proveli Dan zaljubljenih po ceni od 99 evra (kako su naglasili cena je samo za parove). Odseščete u hotelu (tri noćenja sa doručkom) u hotelu Slavia (tri zvezdice) ili u nekom drugom hotelu iste kategorije. Bićete u prilici da razgledate Prag I Bratislavu u pratnji vodiča.

 

GoTravel vas vodi 4 dana u Prag u kome ćete provesti I dan zaljubljenih I sve to po ceni od 105 evra po osobi. Ova turistička agencija je u svoj aranžman uračunala za ovu cenu i: prevoz udobnim turističkim autobusom, dva noćenja sa doručkom u hotelu „Fortuna Rhea“ (tri zvezdice) u široj zoni centra grada (kvart Praha 10). Bićete u prilici da obilazite Prag prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča kao I da vam na usluzi bude lokalni vodič u glavnom gradu Češke.

 

Hotel „Fortuna Rhea” se nalazi u široj zoni centra grada, na oko 15 minuta vožnje gradskim saobraćajnim prevozom čija se stanica nalazi u neposrednoj blizini hotela. Hotel je smešten u visokom soliteru u predgrađu, u zoni Praha 10. Hotel nije luksuzan, skroman je i namenjen za smeštaj nisko zahtevnih turista. Hotel je zato veoma prijatan za boravak, čist i uredan sa ljubaznim osobljem. Hotel sadrži lobi sa dnevnim boravkom, restoran za posluživanje obroka (doručak-samoposluživanje). Smeštaj naših gostiju je organizovan u apartmanima (2+2 ili 2+3) sa kupatilom i dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama sa kupatilom i TV.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime