Austrijski reprezentativac srpskog porekla Aleksandar Dragović je potpisao u sredu za Crvenu zvezdu, a nije nemoguće da i njegov kolega iz reprezentacije završi na Marakani. 

Naime, Arnautović je jednim komentarom probudio interesovanje navijača crveno-belih jer je komentarisao objavu o dolasku Dragovića. Sa druge strane, treba imati u vidu da on ima milionski ugovor i da je prilično nerealno da i on pojača tim Dejana Stankovića.

Arnautović nikad nije krio da navija za Zvezdu, a to je pokazao i kroz komentar koji je “zapalio” Delije. Komentar na Dragovićevu vest da je potpisao za crveno-bele. Podržao je potez defanzivca, te ostavio crvenu i belu kuglicu i srce.

– Porodica je tu podeljena. Otac mi je Partizanovac, dok ja ceo život navijam za Zvezdu. Ima tu peckanja kad je derbi, ali kad god srpski kubovi nastupaju u Evropi, navijam za njih – rekao je Arnautović 2017. godine.

Dve godine kasnije, Arnautović je napustio Vest Hem i pojačao Šangaj SIPG, a mediji su tada preneli da će imati sedam miliona evra po sezoni. Igrao je još za Tvente, Inter, Verder i Stouk.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here