Arok: Srbija najslabija na golu

0

 

"Golman Stojković nije igrao više od 20 utakmica na klupskom nivou u poslednje dve godine. Nije siguran, nije dobar i ja bih ga konstantno pritiskao", rekao je Arok.

 

Fudbalski stručnjak mađarsko-jugoslovenskog porekla savetovao je "kengurima" brzu igru u napadu i konstantni pritisak na centralne bekove.

 

"Duel Australije i Srbije na predstojećem Mundijalu mogli bi da odluče prekidi. Kada bi se ja pitao pritisnuo bih Antićevu odbrambenu liniju sa dva mala i brza napadača, koji bi raširili igru. Njihovi krupni defanzivci Vidić i Ivanović, to ne bi voleli, dok bi s druge strane upravo na njih obratio posebnu pažnju, jer su jaki u skoku i najveća su opasnost po gol Australije", rekao je Frenk Arok i dodao:

 

"Srbija nema dobre napadače, ali su im odbrambeni igrači dominantni u skoku. Zato će ići na kornere i slobodne udarce. Biće gusta utakmica, ali ružna i tvrda. Jedan slobodnjak i centaršut mogu da reše sve", dodao je nekadašnji selektor Australije, koji je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Novi Sad, a bio je i pomoćni trener novosadske Vojvodine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here