Privatna arhiva
Goga Terzić

Astrolog Ana Rakić Đuričić za “Vesti online” analizirala je lični horoskop mlade pevačice Goge Terzić!

Sve popularnija pevačica Goga Terzić svoj privatni život krije od očiju javnosti a astrolog je objasio zbog čega je to tako i kakvi sve obrti očekuju pevačicu!

-Ako je predstavljamo astrološki ona je dupli rak. Sunce se nalazi na samom ascedentu, iako je dupli rak, ona ima karakteristike znaka ovna i lava, potpuno je netipičan rak. Iako je tamnija kosa bolje stoji, njen izbor je svetla boja kose, da šljašti da sija. Sa roditeljima postoji prekid i ona to odlično zna, veoma je ambiciozna, ona hoće da bude prva da bude na vrhu. Imaće oscilacija u svojoj karijeri, već sa 13 godina je postavila sebi cilj da želi da bude u javnosti, i da bude popularna. Njoj je 2014.godine najupečatljivija, jer su tada krenula bitna dešavanja, kada je imala ta neka prva iskustva. Godina koja je prekretnica za nju je 2020. godina. Promene u odnosu na njene emotivna očekivanja, u odnosu na ono što je želela od partnera u zajednici, dolazi do preloma do kraha, u 2022.godini i to je januaru i on će između ostalog uvek biti najteži mesec sa aprilom. Bitna dešavanja kada je reč o poslu očekuju je 06.januara. Novi izazovi su 13,18 i 27. januar i ona treba svoju ljubav da drži skrivenu od javnosti, i najveća ljubav njena ostaće tajna. To što ona voli da provocira je jedno ali njoj bitne stvari ostaju u tajnosti. To što ona voli da dominira, da bude prva, pojavljuje se na javnoj sceni, postoje razni momenti koji će joj otežati život privatno i poslovno, novi izazov je čeka već sada u januaru, ono što bi joj astrološki sugerisala jeste da svoje ciljene i osobe koje su joj bitne drži u tajnosti i da njih ne eksponira javno. Za nju su posebno važna putovanja, i na tim istim može da ostvari svoje ciljeve upravo tamo. Posebno su važne nagrade koje će dobiti u maju mesecu, i jun mesec predstavlja pozitivnu prekretnicu kada je reč o njenoj karijeri o rezultatima i benefitima. Od maja meseca i novembra meseca otvaraju joj se dobre mogućnosti za rad u inostranstvu, za nju je najbolje da što češče u svojim poslovima pravi dogovore da nastupi budu u inostranstvu. Potrebno je da 2025. i 2026. godina dobro isplanira, jer je to period koji će joj doneti zlatna ostvarenja i mirniji privatni život, ona pokreće provokacije sa ovakvim horoskopom. Njen Mars govori da materijalizuje svoj rad i na taj način pokaže ostvarenje. Dobro je da ove godine u martu mesecu takođe se osloni na dobre savete i sugestije koje će dobiti od bliskih ljudi i onih kojih žele da joj pomognu. – rekla je Ana.

Pevačica nije krila oduševljenje kada je čula šta je Ana rekla.

-Svaka čast, zaista je u pravu za većinu stvari koju je videla, ali zapravo poenta i jeste biti misterija većini ljudi. – rekla je Goga.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here