Atletiko ne odustaje od Luke Jovića

0

Biser sa "Marakane": Luka Jović u akciji na utakmici Crvena zvezda – Jagodina (3:0)

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić otkrio je u intervjuu za navijački forum da je Atletiko Madrid bio spreman da plati dva i po miliona evra za 16-godišnjeg Luku Jovića, ali i da je klub tu ponudu odbio jer on smatra da bi za talentovanog golgetera mogao da dobije čak osam miliona evra?!
Prema pisanju španskog lista "As", međutim, šampion Španije neće tako lako odustati od namere da već ovog leta dovede talentovanog centarfora, rođenog 1997. godine.
 

Još greje klupu
Luka Jović do sada je nastupio tri puta za seniorski tim Crvene zvezde i postigao prvi gol na debiju, u poslednjem kolu prošle sezone, protiv Vojvodine. U obe utakmice novog prvenstva ulazio je sa klupe.

Uz podsećanje na Terzićeve reči da će Zvezda sačekati sa Jovićevom prodajom bar još godinu dana, list otkriva:
"Atletiko je spreman da poveća svoju osnovnu ponudu i pošalje još jednu na adresu Crvene zvezde. Plan Atletika je da nastavi da prati evropsko tržište u potrazi za obećavajućim mladim igračima koji bi mogli da nastave svoj razvoj u njegovom omladinskom pogonu", piše "AS".
A posle Atletiko Madrida u trku za mladog napadača Crvene zvezde uključio se i prvak Francuske Pari Sen Žermen, prenose francuski mediji.
Kako se navodi, predsednik Parižana Naser el Kalifi smatra da je 16-godišnji napadač iz Zvezdine škole "novi Lionel Mesi".

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here