EPA-EFE/Dean Lewins
Novak Đoković

Australijski mediji nastavili su sa oštrim optužbama na račun najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković napustio je aerodrom u Melburnu avionom kompanije Emirejts koji leti za Dubai. Federalni Sud u Melburnu je rano jutros odbacio Novakovu žalbu na ukidanje vize.

Đoković je deportovan iz Australije, a ova vest je u ovoj zemlji dočekana sa oduševljenjem. Pojedini mediji u Australiji su objavili naslovne strane štampanih izdanja.

7 COMMENTS

  1. Ziveo sam nekoliko godina dole, i ovo sam i ocekivao da ce se desiti Noletu! Nije tu samo Australijska vlast u pitanju. Vlast im je samo uzi izbor poganog Anglo-Saxons naroda! Tesko je naci u svetu tako primitivan, zatucan, a u isto vreme i arogantan narod kakvi su Australijanci. Bez uvrede, tenis za te likove ne znaci ama bas nista. Nije mi jasno kako je jedan ‘Grand Slam’ dodeljen njima, zasto? Jedini sport koji ti primitivci znaju je “footy”! To je njihov intelektualni level, i to i zasluzuju! ‘Grand Slam’ bi treblalo preseliti u neku normalnu/pravnu drzavu, gde narod i novinari razumeju sta je sport a sta prljava politika!

  2. Sve ce se bolesnim glavama osvetiti. Na ovaj ili onaj nacin. Danas ili sutra. To je zakon univerzuma. Nemozes ga varati ni sekundu. Ovo nekazem sa ogorcenjem. Vec znanjem i gledanjem u stvari kako se pokrecu energetski pa onda sudbinski oznacavaju decenije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here